fbpx

Interessert i et foredrag eller en workshop om tegneserier? Ved siden av å ha jobbet profesjonelt med tegneserier i mange år er jeg blant annet utdannet lærer, og har mange års erfaring med undervisning og kurs for både grunnskole, videregående skole og høyskole.

Av steder jeg har hold foredrag og workshops om tegneserier er: Mosjøen videregående skole, Litteraturkonferansen Ord i spor i Narvik, Høgskolen i Telemark, Studentuka i Tromsø, Hareid bibliotek, Sunndal ungdomsskole, m.fl.

Eksempler:

Tegneseriekurs for nybegynnere: Kursdeltakerne lærer det grunnleggende om det å skape historier fra egne eller eksisterende ideer, og overføre dette til tegneserieformatet. Grunnleggende om fortellerteknikk og oppbygging av seriesider/seriestriper. Så lenge man kan tegne fyrstikkmennesker kan man lage tegneserier!

Kurs i kreativitet og idéutviking: Å fortelle historier (uansett medium) er en grunnleggende egenskap ved oss alle, og å finne ideer til slike historier er i utgangspunktet ikke noe hokus pokus. Jeg holder praktiske kurs om hvordan ideer kan skapes, dyrkes fram og struktureres. Kurset er praktisk og innebærer bl.a. skriveøvelser.

Ulike foredrag: Holder foredrag om ulike tema som tegneseriehistorie, tegnefilmhistorie, kreativitet og humor. Jeg holder også foredrag om eget arbeid og egne erfaringer som serieskaper.

Praktisk informasjon:

Kursene kan holdes over hele landet, og deres lengde og innhold kan tilpasses etter behov. Prisen kan variere litt fra oppdrag til oppdrag, men tar alltid utgangspunkt i satsene hos Norsk Forfattersentrum.

Du kan også lese mer om tegneseriekursene mine her.

Kontaktskjema: