Sist helg dro jeg og fotografen Kenneth Sporsheim til den svenske festivalen Skogsröyet som utsendinger for Metal Hammer Norway. Det ble ei topp helg med masse bra musikk og gode folk, selv om været ikke var det aller beste. For å si det forsiktig.

Dette er første gang jeg skriver sånn ordentlig for noen andre enn på bloggen min her, så det var både utfordrende og spennende. På festivaler pleier jeg i tillegg til å høre musikk også å drikke øl. Dette måtte jeg selvsagt begrense, siden …vel, jeg skulle tross alt anmelde banda der, og måtte jo ha et klart hode. Og det var egentlig ingen savn. Musikken var rus nok, for å si det sånn.

Festivalen var i alle fall så bra at jeg og fotografen bestemte oss for å dra neste år også.

Du kan lese artikkelen på Metal Hammers nettsider. 

Skjermbilde 2017-08-09 kl. 13.27.26

Legg inn en kommentar